TEHNOWASH

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost. Nudimo standardna ali i  individualno izrađena i vašim potrebama prilagođena rješenjia za obradu i pripremu metalnih površina i specijalisti smo pripreme u području industrijskog lakiranja bez obzira dali mokro lakiranje ili plastifikacija tj. bojanje u prahu.

 

Tehnowash nudi i profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila ali i za plovila. Iz naše ponude izdvajamo sredstva za uklanjanje cementa i katrana, efikasna sredstva za čišćenje cerada kamiona, masnih šasija, prostora motora itd. kao i sredstva za čišćenje interijera od tekstila do plastike.

 

Obratite nam se s povjerenjem.