Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Odmašćivaći na bazi otapala

ALCOSOL

RHUTTEN ALCOSOL je proizvod na bazi otapala specifičan za odmašćivanje površina u industrijskom sektoru npr. željeza, aluminija, čelika, plastike, lakiranih površina itd. Njegov je sastav alkoholna smjesa etanola i propan-2-ola što ga čini brzo hlapivim i prikladnim za upotrebu pri odmašćivanju metalnih dijelova u fazi koja prethodi lakiranju, odstranjivanju prljavštine od ljepila, flomastera, tinte, općenito ulja itd. s površine. Zahvaljujući svome sastavu nije agresivan prema raznim površinama pa se može koristiti bez ikakvog straha da će uzrokovati oštećenja.

PRIMJENA:

Koristi se nerazrijeđen pomoću kista ili uranjanjem. Ako ga nanosite prskalicom koristite spužvu ili krpu za trljanje.

Art. 220957 L25
Art. 220956 L 200

BIOSOL 565

Sredstvo za odmašćivanje slabog mirisa, sporo hlapivo za čišćenje metala i općenito opreme.

Proizvod na bazi otapala sa slabim mirisom i isparavanjem, dizajniran za odmašćivanje površina u industrijskom sektoru: čišćenje metala i opreme općenito. Njegova osobita formulacija omogućuje primjenu čak i u fazi odmašćivanja koja prethodi lakiranju metalnih komada, s mogućnošću rekuperacije tijekom destilacije. Osim toga proizvod pokazuje svoju učinkovitost i na ljepilima i flomasterima.

Art. 220930 L 25
Art. 220931 L 200
Art. 200866 L 1000

MULTISOL

Polivalentni proizvod koji se koristi za odmašćivanje svih metalnih površina, uklanja vosak za poliranje i razna maziva, koristi se kao razrjeđivač za boje, ne otapa gume i sintetičke materijale.

MULTISOL je smjesa otapala uglavnom alifatske skupine. Može se koristiti kao odmašćivač za željezo, čelik, aluminij itd., kao otapalo za vosak za poliranje, kao razrjeđivač za boje, maziva itd. Nije agresivan prema gumama, sintetičkim materijalima i izolacijskim materijalima.
MULTISOL je odlična rashladna tekućina za obradu aluminija.
Kratkotrajno djelovanje omogućuje mu da ne ostavlja uljne tragove na djelovima za obradu ili strojevima. Obrađeni proizvod ne zahtjeva daljnje operacije odmašćivanja i čišćenja, smanjujući tako vrijeme i trošak obrade. Strojevi i podovi radionice ostaju čišći, poboljšavajući radne uvjete. Proizvod nadalje ne stvara koru i ne začepljuje cijevi za napajanje prskalica.

Art. 200853 L 5
Art. 200783 L 25
Art. 200839 L 202

EPOSOL 502

RHUTTEN EPOSOL 502 je lako hlapivi proizvod za odmašćivanje površina s materijala od željeza, alummija, čelika, plastike, obojanih/lakiranih površina itd. Također uklanja mrlje od tinte i markera s različitih površina.

PRIMJENA:

RHUTTEN EPOSOL 502 koristi se nerazrijeđen pomoću kista ili uranjanjem. Ako ga nanosite prskalicom koristite spužvu ili krpu za trljanje.

Art. 220946 L25
Art. 220944 L200
Art.220945 L1000

SYSTEM SOL

Sporo hlapivo sredstvo za čišćenje svih metalnih površina, teža zaprljanja.

SYSTEM SOL je proizvod na bazi organskih otapala namijenjen za odmašćivanje proizvoda u industrijskom i mehaničarskom sektoru za čišćenje metalnih površina te opreme i ostalih dijelova. Može se koristiti i za odmašćivanje metalnih komada kao priprema prije bojanja. Efikasan je u uklanjanu nečistoća nastalih od raznih ljepila i markera.

Art. 200630 L 25
Art. 200659 L 200

TECSOL

RHUTTEN TECSOL djelotvorno uklanja nečistoće od katrana s raznih površina, posebno sa strojeva korištenih u proizvodnji asfalta. Prisutnost pojedinih otapala, čini RHUTTEN TECSOL idealnim deterdžentom za uklanjanje katrana, ulja i masti u potpunosti vrlo brzo i djelotvorno uz ugodan miris citrusa.

PRIMJENA:

RHUTTEN TECSOL se koristi nerazrijeđen uz pomoć kista. Ukoliko se nanosi prskanjem koristiti krpu ili spužvu za trljanje. Na kraju dobro isprati vodom. Vrijeme dodira ovisi o stupnju nečistoće.

NAPOMENA:

S obzirom na razne vrste površina na kojima se može primjenjivati savjetujemo isprobati proizvod prije uporabe.

Art. 200780 L25

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.