Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Satiniranje aluminija

RhuSAT 5000 Al

Sredstvo za satiniranje aluminija.

Alkalni tekući proizvod na bazi kaustične sode i sekvestranata, disperzanata, alkalnih fosfata i rafinata u otopini, koja se koristi za satiniranje aluminija u anodizaciji.

Art. 200875 kg 25
Art. 200870 kg 1250

RhuSAT 1000 Al

Sredstvo za satiniranje aluminija.

Alkalni tekući proizvod bogat sekvestrantima, disperzantima, alkalnim fosfatima i rafinatima u otopini, koji se koristi kao aditiv za otopine kaustične sode koja se koristi za kemijsko satiniranje aluminija.
RhuSAT 1000 AL omogućuje postizanje različitih završnih slojeva (srednje fini, fini, vrlo fini) ovisno o koncentraciji prilikom upotrebe, a također sprječava taloženje mulja.

Art. 200871 kg 25
Art. 200874 kg 1100

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.