Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Blog

Rhutten Quick Odor

Rhutten je proizvođač kvalitetnih sredstava za čišćenje i odstranjivanje neugodnih mirisa, a jedan od njih je i Quick Odor. U nastavku pročitajte više o ovom proizvodu i njegovim karakteristikama. Quick Odor je sredstvo za čišćenje koje se koristi za uklanjanje neugodnih mirisa u bilo kojem prostoru. Osobito je korisno za kuće i stanove jer se često tamo nakupljaju neugodni mirisi poput onih iz kuhinje, wc-a, praonice rublja i slično.

Također, ovaj se proizvod može koristiti i u javnim prostorima, poput restorana, ureda, škola i drugih.

Kako se koristi Quick Odor? Sve što je potrebno napraviti je raspršiti sredstvo u zrak ili direktno na površinu koju treba očistiti. S obzirom na to da se radi o prirodnom proizvodu, ne morate brinuti o tome da će oštetiti namještaj ili druge površine. Proizvod se može koristiti i u unutrašnjosti vozila za uklanjanje neugodnih mirisa.

Kako bi se postigli najbolji rezultati, preporučuje se primjena Quick Odora na redovnoj osnovi. Tako se može spriječiti nakupljanje neugodnih mirisa u kući ili drugim prostorima.

Sve u svemu, Quick Odor je izvrstan izbor za one koji žele imati ugodan i mirisan prostor, bez da pritom štete okolišu. Ovaj proizvod omogućava učinkovito uklanjanje neželjenih mirisa i ostavlja svjež i ugodan miris. Zbog svoje praktičnosti i učinkovitosti, Quick Odor proizvod je koji se definitivno vrijedi imati u svojoj kući ili poslovnom prostoru.

Art. 120126 5 Lit.
Art. 120127 10 Lit.

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.