Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Pranje felgi i njega eksterijera vozila

BLACK 108

RHUTTEN BLACK 108 je posebno formuliran kao sjajilo za gume svih vozila. Naneseni sloj omekšava gumu te sprječava njeno isušivanje i moguća pucanja.

RHUTTEN BLACK 108 ne sadrži lužine, kiseline i druge agresivne sastojke te njegova primjena ne zahtjeva poseban oprez; daje tretiranim površinama privremenu zaštitu od atmosferskih čestica te sunčanih zraka i zaštitu od loših vremenskih uvjeta.

PRIMJENA:

RHUTTEN BLACK 108 razrjeđuje se 1:5 – 1:3 s vodom. Zatim se smjesa nanosi spužvom, kistom ili brizganjem. Za najbolji rezultat osigurajte da su površine čiste i suhe prije primjene proizvoda.

Art. 200692 kg 25

 

BLACK N90

Polira i hrani autogume te sprječava starenje materijala. Daje tretiranoj površini privremeno svojstvo odbijanja atmosferske prašine i štiti od sunčanih zraka.

PRIMJENA:

Razrjeđuje se 1:5 – 1:3 s vodom. Zatim se smjesa nanosi spužvom, kistom ili brizganjem. Za najbolji rezultat osigurajte da su površine čiste i suhe prije nanošenja.

Art. 182928 kg 12
Art. 182929 kg 25

 

LUX 904

RHUTTEN LUX 904 specijalni je proizvod osmišljen i formuliran za poliranje branika i ostale vanjske plastične i gumene površine na vozilima. Proizvod sprječava izbjeljivanje, nastanak krhotina i isušivanje tretiranih površina; posjeduje svojstvo brzog pokrivanja i vraća površinama sjaj.

PRIMJENA:

RHUTTEN LUX 904 koristi se n razrijeđeno. Nanositi proizvod ravnomjerno na površinu putem prskalice ili pomoću krpe, spužve ili kista.

Art. 200693 L 25

ALCA RIM 205

Superkoncentrirani alkalni deterdžent za pranje felgi.

Superkoncentrirani snažni proizvod posebno formuliran za čišćenje aluminijskih i čeličnih felgi. Zahvaljujući posebnom sastavu, brzo otapa i najtvrdokorniju prljavštinu, bez utjecaja na površine s kojima dolazi u kontakt.
ALCA RIM 205 je također obogaćen specifičnim dodacima koji ga čine idealnim i za zimsku sezonu.

Art. 200694 kg 25

ACID RIM 1018 P

RHUTTEN ACID RIM 1018P je kiselo sredstvo za čišćenje i odvajanje prljavštine sa aluminijske i metalne felge. Odstranjuje oksid i kamenac te vraća dijelovima prirodni sjaj. Njegovo svojstvo dekapiranja čini ga idealan za čišćenje cisterni i površine od INOX-a, stranice kamiona, rampe kamiona i druge aluminijske dijelove.

PRIMJENA i DOZIRANJE

Za čišćenje felgi: razrijediti proizvod 18% - 25%

Za čišćenje aluminijskih dijelova:razrijediti proizvod 3 – 5% (povećati koncentraciju na temelju nečistoće). Nanositi razrijeđenu tekućinu na dijelove, čekati par minuta i zatim ispirati vodom.

Napomena: Izbjegavati rad na vrućim felgama. Ne dopustiti da se proizvod osuši na površini prije ispiranja.Obzirom na razne tipove legura prisutnih na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na ne vidljivom mjestu.

Art. 182926 kg 12
Art. 182927 kg 25

WAX E77

RHUTTEN WAX E77 osigurava visoko svojstvo odbijanja vode i klizanje na površini te olakša sušenje. Proizvod nadalje osvježuje tretirane dijelove i ne ostavlja ostatke naslaga na karoseriji.

Primjena i doziranje:

Ručno nanošenje:

Razrijediti 25-30 grama voska u 10 Lit. vode, zatim tlačnom pumpom ili običnom kantom za zalijevanje lagano prelijevati smjesu preko karoserije. Čekati da se ocijedi voda te osušiti preostale kapi.

Praone sa automatiziranim pumpama za doziranje (elektronske, mehaničke)

Koristiti vosak ne razrijeđen i namjestiti doziranje između 17/25 ml za svaki ciklus pranja.

Optimalno doziranje ovisno je o tvrdoći vode i atmosferskog stanja. U zimskom periodu povećate koncentraciju proizvoda.

Art. 181138 L 10
Art. 181137 L 25

WAX 400D

Vosak s efektom sjaja.

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.