Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Pranje motora i jakih masnoća

PRELAV RHA 308

Polivalentno sredstvo za pretpranje teških nečistoća s kamiona, bagera, cisterni itd.

S27

RHUTTEN S27 je alkalni odmašćivač za industrijsku primjenu, specifično za tvrde površine i općenito metalne dijelove. Aktivne tvari u njemu, odlično vlaže površinu i stvaraju emulziju koja olakšava uklanjanje tvrdokornih mrlja poput ulja, masti i ulja iz dijelova koji se obrađuju. Koristi se prilikom čišćenja strojeva i industrijskih pogona, u bravarskim radionama, odjelima za održavanje, mehaničarskim radionama za popravke vozila, metalnih površina itd. Može se koristiti sa rezervoarom pod pritiskom, sa mini-washom, četkom ili uranjanjem.

PRIMJENA I DOZIRANJE

Primjena mini-washom: razrijediti proizvod s vodom u omjeru od1 : 4 do 1 : 10 što znači 10 – 25 kg na 100 L otopine, ovisno o stupnju zaprljanosti

Primjena tlačnom prskalicom: razrijediti proizvods vodom u omjeru od1: 3 do 1: 8 vodom što znači 12,5 – 33,3 kg na 100 L otopine, poprskati po površini, ostaviti da djeluje i zatim ispirati po mogućnosti pod visokim pritiskom.

UPOZORENJE: Koncentraciju i vrijeme dodira prilagoditi prema vrsti i količini onečišćenja. Ne dopustiti da se proizvod osuši na metalnoj površini prije ispiranja. Potrebno dobro isprati prije nanošenje boje kako na površini metala ne bih zaostale kemikalije koje mogu utjecati na kvalitetu prevlake.  Za aluminijske dijelove i legure savjetujemo napraviti test kompatibilnosti sa proizvodom, smanjujući koncentraciju za primjenu.

Art. 220895 kg 25

 

PRELAV S.T.R 202

RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 koncentrirani je tekući deterdžent specijalno formuliran za pretpranje vozila, teških vozila, (i sa ceradom) autocisterni, bagera i druge površine kao što su motori i prostori motora. Njegova posebna efikasnost u otklanjanju tvrdokornih nečistoća bez utjecaja na površine sa kojima dolazi u dodir (pravilan omjer koncentracije), čini RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 jedinstvenim proizvodom. Široki spektar primjene omogućuje brzo uklanjanje svih vrsti nečistoća bez obzira dali se radi o masnoći ili mineralnim nečistoćama. RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 prilikom nanošenja ispušta ugodni balzamski miris.

PRIMJENA:

RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 korištenje tlačnom pumpom:

Savjetujemo razrijediti proizvod od 1: 100 do 1: 50 u vodi u odnosu na stanje vozila i vanjskoj temperaturi. Povećajte koncentraciju u slučaju jake nečistoće. Nanositi proizvod vodoravno počevši od dolje prema gore.

Napomena: Ne dopustiti da se proizvod suši na površini prije ispiranja. Izbjegavati rad na jako toplim površinama. U zimskim uvjetima povećavati koncentraciju. Obzirom na razne tipove legura prisutnih na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na nevidljivom mjestu. Ne koristiti proizvod za pranje općih motocikla!

Art. 220879 kg 10
Art. 200790 kg 25
Art. 220825 kg 1000

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.