Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila ali i za plovila

Tehnowash j.d.o.o. direktni je distributer kemijskih proizvoda talijanske tvrtke Rhütten S.r.l. na području Republike Hrvatske. Rhütten S.r.l. jedan je od vodećih proizvođača sredstava u sektoru pranja i održavanja vozila i plovila, također je tu i široka ponuda sredstava za industrijsku namjenu u raznim industrijskim sektorima.

U našoj ponudi možete pronaći i veliki izbor prskalica za pranje u industrijskim tunelima i autopraonicama. Također u ponudi imamo i uređaje za mjerenje pH i električne provodnosti te sustave za automatsko doziranje sredstva preko mjerenja pH ili EC

Poslovanje Tehnowash-a temelji se na profesionalnosti, fleksibilnosti te tehničkoj podršci prema krajnjem kupcu. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u sektoru kemijske pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.

Nudimo standardna ali i individualno izrađena rješenja prilagođena potrebama kupca za obradu i pripremu metalnih površina u području industrijskog lakiranja bez obzira dali se radi o mokrom lakiranju ili plastifikaciji tj. praškastom bojanju.

Obratite nam se s povjerenjem.

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.