Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Alkalni odmašćivači

RhuCLEAN 155 TM

Alkalno odmašćivanje čelika, cinčanih površina i pogodan je za pripremno odmašćivanje aluminija.

RhuCLEAN 155 TM, energična alkalna tekućina namijenjena za odmašćivanje površina od čelika, pocinčanog čelika, a s obzirom da se tamponira, namijenjena je i za pripremno premazivanje aluminija. Ovo sredstvo ne sadrži tenzide zbog jake alkalnosti i mora se koristiti u kombinaciji s prikladnim dodatkom za pranje. Zahvaljujući njegovoj posebnoj formulaciji, savršeno se može isprati budući da tretirana površina ima veliki stupanj kvašenja.

Art. 200923 kg 25

TONER L20

Alkalno odmašćivanje čelika.

Specifičan proizvod za odmašćivanje feroznih metala. Također se primjenjuje i za satiniranje aluminija. Formulacija proizvoda pospješuje djelovanje jer u dodiru s površinom metala emulgira što omogućuje viši stupanj kvašenja površine te na taj način učinkovitije uklanja nečistoće i uljne ostatke.

Art. 220699 kg 25
Art. 220700 kg 1200

TONER L20 PLUS

Alkalno odmašćivanje čelika s dodatnim tenzidima.

TONER L20 PLUS, alkalni deterdžent s tenzidima, pogodan za čišćenje željeznih materijala i satiniranje aluminija. Vrlo lako uklanja ulja, masti i sve druge vrste nečistoća s površine, pripremajući je za sljedeću fazu pripreme.

Art. 220498 kg 25
Art. 220499 kg 1200

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.