Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

S27

RHUTTEN S27 je alkalni odmašćivač za industrijsku primjenu, specifično za tvrde površine i općenito metalne dijelove. Aktivne tvari u njemu, odlično vlaže površinu i stvaraju emulziju koja olakšava uklanjanje tvrdokornih mrlja poput ulja, masti i ulja iz dijelova koji se obrađuju. Koristi se prilikom čišćenja strojeva i industrijskih pogona, u bravarskim radionama, odjelima za održavanje, mehaničarskim radionama za popravke vozila, metalnih površina itd. Može se koristiti sa rezervoarom pod pritiskom, sa mini-washom, četkom ili uranjanjem.

PRIMJENA I DOZIRANJE

Primjena mini-washom: razrijediti proizvod s vodom u omjeru od1 : 4 do 1 : 10 što znači 10 – 25 kg na 100 L otopine, ovisno o stupnju zaprljanosti

Primjena tlačnom prskalicom: razrijediti proizvods vodom u omjeru od1: 3 do 1: 8 vodom što znači 12,5 – 33,3 kg na 100 L otopine, poprskati po površini, ostaviti da djeluje i zatim ispirati po mogućnosti pod visokim pritiskom.

UPOZORENJE: Koncentraciju i vrijeme dodira prilagoditi prema vrsti i količini onečišćenja. Ne dopustiti da se proizvod osuši na metalnoj površini prije ispiranja. Potrebno dobro isprati prije nanošenje boje kako na površini metala ne bih zaostale kemikalije koje mogu utjecati na kvalitetu prevlake Za aluminijske dijelove i legure savjetujemo napraviti test kompatibilnosti sa proizvodom, smanjujući koncentraciju za primjenu.

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.