Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Pranje motora i jakih masnoća

PRELAV S.T.R 202

RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 koncentrirani je tekući deterdžent specijalno formuliran za pretpranje vozila, teških vozila, (i sa ceradom) autocisterni, bagera i druge površine kao što su motori i prostori motora. Njegova posebna efikasnost u otklanjanju tvrdokornih nečistoća bez utjecaja na površine sa kojima dolazi u dodir (pravilan omjer koncentracije), čini RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 jedinstvenim proizvodom. Široki spektar primjene omogućuje brzo uklanjanje svih vrsti nečistoća bez obzira dali se radi o masnoći ili mineralnim nečistoćama. RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 prilikom nanošenja ispušta ugodni balzamski miris.

PRIMJENA:

RHUTTEN PRELAV S.T.R. 202 korištenje tlačnom pumpom:

Savjetujemo razrijediti proizvod od 1: 100 do 1: 50 u vodi u odnosu na stanje vozila i vanjskoj temperaturi. Povećajte koncentraciju u slučaju jake nečistoće. Nanositi proizvod vodoravno počevši od dolje prema gore.

Napomena: Ne dopustiti da se proizvod suši na površini prije ispiranja. Izbjegavati rad na jako toplim površinama. U zimskim uvjetima povećavati koncentraciju. Obzirom na razne tipove legura prisutni na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na ne vidljivom mjestu. Ne koristiti proizvod za pranje općih motocikla!

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.