Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Pranje felgi i njega eksterijera vozila

BLACK 108

RHUTTEN BLACK 108 je posebno formuliran kao sjajilo za gume svih vozila. Naneseni sloj omekšava gumu te sprječava njeno isušivanje i moguća pucanja.

RHUTTEN BLACK 108 ne sadrži lužine, kiseline i druge agresivne sastojke te njegova primjena ne zahtjeva poseban oprez; daje tretiranim površinama privremenu zaštitu od atmosferskih čestica te sunčanih zraka i zaštitu od loših vremenskih uvjeta.

PRIMJENA:

RHUTTEN BLACK 108 razrjeđuje se 1:5 – 1:3 s vodom. Zatim se smjesa nanosi spužvom, kistom ili brizganjem. Za najbolji rezultat osigurajte da su površine čiste i suhe prije primjene proizvoda.

Art. 200692 kg 25

 

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.