Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Pranje felgi i njega eksterijera vozila

ACID RIM 1018 P

RHUTTEN ACID RIM 1018P je kiselo sredstvo za čišćenje i odvajanje prljavštine sa aluminijske i metalne felge. Odstranjuje oksid i kamenac te vraća dijelovima prirodni sjaj. Njegovo svojstvo dekapiranja čini ga idealan za čišćenje cisterni i površine od INOX-a, stranice kamiona, rampe kamiona i druge aluminijske dijelove.

PRIMJENA i DOZIRANJE

Za čišćenje felgi: razrijediti proizvod 18% - 25%

Za čišćenje aluminijskih dijelova:razrijediti proizvod 3 – 5% (povećati koncentraciju na temelju nečistoće). Nanositi razrijeđenu tekućinu na dijelove, čekati par minuta i zatim ispirati vodom.

Napomena: Izbjegavati rad na vrućim felgama. Ne dopustiti da se proizvod osuši na površini prije ispiranja.Obzirom na razne tipove legura prisutnih na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na ne vidljivom mjestu.

Art. 182926 kg 12
Art. 182927 kg 25

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.