Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Vanjsko pranje

SGRASSANTE A-07

RHUTTEN SGRASSANTE A-07 je polivalentni proizvod s velikom moći odmašćivanja koji se primjenjuje u različitim sektorima. Dozira se ovisno o sektoru u kojem se primjenjuje i o stupnju zaprljanija. Adekvatno pripremljena smjesa proizvoda ne oštećuje površine na kojim se primjenjuje (npr. guma, laki metali, čelični dijelovi, aluminij, pocinčani lim, itd.) djeluje stvarajući sinergiju čišćenja i sjaja. Prilikom korištenja oslobađa ugodan miris. Nakon pranja ostavlja ugodan miris, također se koristi za ručno pranje vozila.

PRIMJENA I DOZIRANJE:

S obzirom na široki spektar u kojem se primjenjuje, prilikom prvog korištenja krenuti s manjom koncentracijom te postepeno povećati koncentraciju prema vrsti i jačini prljavštine.

Preporučene koncentracije za različite površine:

Za alatne strojeve: 1:20 – 1:30
Za obojene i popločene površine: 1:40 – 1:60
Za motore i dijelove motora: 1:25 – 1:40
Za aluminijske površine: 1:60 – 1:80
Za industrijske podove: 1:30 – 1:60
Za vozila:
Vanjsko čišćenje: 2 – 4 %
Za pranje felgi: razrijediti: 25 %

OPREZ: Nemojte dopustiti da se proizvod osuši na tretiranim površinama prije ispiranja. Izbjegavajte rad na vrućim površinama. U zimskom razdoblju povećati koncentraciju. S obzirom na različite vrste legura poželjno je testirati proizvod na takvim površinama, naročito kod primjene na felgama.

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.