Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Unutarnje čišćenje i njega interijera vozila

LUX M184

RHUTTEN LUX M184 je koncentrirani proizvod posebno osmišljen za poliranje komandnih ploča u vozilima, sky kože, plastika i slično. Hrani-čisti-štiti tretirane dijelove od izbjeljivanje i pucanja prouzročeno od UV zraka i atmosferskih utjecaja. Prilikom korištenja oslobađa ugodan miris.

Upute za korištenje i doziranje

Prije korištenja dobro tresti i nanositi proizvod ne razrijeđen sa prskalicom ili sa proizvodom utopljenom (vlažnom) krpom, spužvom. Nakon nanošenja proći laganim pritiskom preko površine sa čistim ubrusom ili krpom.

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.