Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Vanjsko pranje

PRELAV 2 S.PW

RHUTTEN PRELAV 2S PW je posebno formuliran bikomponent za pretpranje teretnih vozila (cerade, kontejner, poljoprivredni strojevi, bageri itd.), motori i prostori motora te sve površine koje zahtijevaju jako čišćenje. Stvara emulziju i skida i najtvrdokornije nečistoće. Sredstvo je također idealno za pretpranje vozila.

PRIMJENA I DOZIRANJE

Tlačnom pumpom:

Pretpranje cerada, teretnih vozila, bageri, kontejneri: 1:60 – 1:75
Motori i prostori motora: 1:30 – 1:65
Aluminijske površine: 1:80 – 1:100
Pretpranje vozila: 1:65 – 1:100

Mini-Washom:

pri temperaturi od 70°C-80°C: 1:30 – 1:90

Za čišćenje felgi od auta: razrijediti proizvod na 25% vodom

Napomena: Ne dopustiti da se proizvod suši na površini prije ispiranja. Izbjegavati rad na jako toplim površinama. U zimskim uvjetima povećavati koncentraciju. Obzirom na razne tipove legura prisutnih na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na nevidljivom mjestu. Ne koristiti proizvod za pranje općih motocikla!

Art. 181142 kg 10
Art. 181141 kg 25

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.