Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Vanjsko pranje

PRELAV 2 S.PW

RHUTTEN PRELAV 2S PW je posebno formulirani bikomponent za pretpranje teretnih vozila (cerade, kontejner, poljoprivredni strojevi, bageri itd.), motori i prostori motora te sve površine koje zahtijevaju jako čišćenje. Stvara emulziju i odlijepi i najtvrdokornije nečistoće. Sredstvo također je idealno za pretpranje vozila.

PRIMJENA I DOZIRANJE

Tlačnom pumpom:

Pretpranje cerada, teretnih vozila, bageri, kontejneri: 1:60 – 1:75
Motori i prostori motora: 1:30 – 1:65
Aluminijske površine: 1:80 – 1:100
Pretpranje vozila: 1:65 – 1:100

Mini-Washom:

pri temperaturi od 70°C-80°C: 1:30 – 1:90

Za čišćenje felgi od auta: razrijediti proizvod na 25% vodom

Napomena: Ne dopustiti da se proizvod suši na površini prije ispiranja. Izbjegavati rad na jako toplim površinama. U zimskim uvjetima povećavati koncentraciju. Obzirom na razne tipove legura prisutni na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na ne vidljivom mjestu. Ne koristiti proizvod za pranje općih motocikla!

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.