Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Vanjsko pranje

NEUTRAL FOAM 106

RHUTTEN NEUTRAL FOAM 106 je super koncentrirani tekući deterdžent koji je idealan za ručno pranje vozila te raznih tvrdih površina. Zahvaljujući posebnoj formulaciji ima visoki stupanj saponifikacije što omogućuje brzo i lako uklanjanje nečistoća. Nadalje, zahvaljujući svom neutralnom pH ne iritira kožu i sprječava njeno isušivanje.

PRIMJENA:

Proizvod se razrjeđuje s vodom u koncentraciji od 15 – 20 g na 10 L vode. Nanosi se spužvom za pranje ili četkom, potrebno je obratiti pozornost da površina na koju se nanosinije prevruća (u slučaju da je, istu ohladiti vodom) te potom dobro isprati.

 

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.