Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Blog

Specijalna rješenja - boje u prahu

Uklanjanje laka – ECOSTRIP 6020

ECOSTRIP 6020 je specifičan proizvod za skidanje tekućih ili praškastih lakova s metalnih površina, čeličnih komada i kuka korištenih u sektoru plastifikacije i industrijskog lakiranja. Organska otapala rastope lak bez nagrizanja obrađenih površina i tako osiguraju daljnje dobro funkcioniranje iste. Uz ostalo, u ECOSTRIP-u 6020 prisutni su oksidansi koji na obrađenim površinama ostavlja antikorozivni efekt.
Za efikasno uklanjanje laka s površine potrebna je kada u kojoj se može osigurati stalna temperatura kupke od 40 – 70 ℃ te je potrebno stalno miješanje kupke kako bih organska otapala prisutna u sredstvu što brže i efikasnije uklonila lak s površine.

Za veličinu i konstrukciju sami ćete najbolje odrediti dimenzije koje su Vam potrebne. Na slici 1. nalazi se shema kade kako bih ona trebala izgledati. Na slici 2. prikazana je kada kako su je izveli naši partneri.
Za izradu kade potrebno je koristiti AISI 316 L čelik ili pocinčani/crni lim obložen s PVC-om zbog lužnatosti sredstva.

 

blog tehnowash slika01

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.