Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

TECSOL

RHUTTEN TECSOL djelotvorno uklanja nečistoće od katrana s raznih površina, posebno sa strojeva korištenih u proizvodnji asfalta. Prisutnost pojedinih otapala, čini RHUTTEN TECSOL idealnim deterdžentom za uklanjanje katrana, ulja i masti u potpunosti vrlo brzo i djelotvorno uz ugodan miris citrusa.

PRIMJENA:

RHUTTEN TECSOL se koristi nerazrijeđen uz pomoć kista. Ukoliko se nanosi prskanjem koristiti krpu ili spužvu za trljanje. Na kraju dobro isprati vodom. Vrijeme dodira ovisi o stupnju nečistoće.

NAPOMENA:

S obzirom na razne vrste površina na kojima se može primjenjivati savjetujemo isprobati proizvod prije uporabe.

Art. 200780 L25

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.