Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

MULTISOL

Polivalentni proizvod koji se koristi za odmašćivanje svih metalnih površina, uklanja vosak za poliranje i razna maziva, koristi se kao razrjeđivač za boje, ne otapa gume i sintetičke materijale.

MULTISOL je smjesa otapala uglavnom alifatske skupine. Može se koristiti kao odmašćivač za željezo, čelik, aluminij itd., kao otapalo za vosak za poliranje, kao razrjeđivač za boje, maziva itd. Nije agresivan prema gumama, sintetičkim materijalima i izolacijskim materijalima.
MULTISOL je odlična rashladna tekućina za obradu aluminija.
Kratkotrajno djelovanje omogućuje mu da ne ostavlja uljne tragove na djelovima za obradu ili strojevima. Obrađeni proizvod ne zahtjeva daljnje operacije odmašćivanja i čišćenja, smanjujući tako vrijeme i trošak obrade. Strojevi i podovi radionice ostaju čišći, poboljšavajući radne uvjete. Proizvod nadalje ne stvara koru i ne začepljuje cijevi za napajanje prskalica.

Art. 200853 L 5
Art. 200783 L 25
Art. 200839 L 202

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.