Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Sredstva za uklanjanje boje

NEOSTRIP 7001 NF

RHUTTEN NEOSTRIP 7001 NF je alkalno sredstvo za skidanje tekućih i praškastih boja s kuka za vješanje i drugih metalnih izrađenih od željeza i aluminija koji se koriste u sektoru industrijskog lakiranja. Specifična kombinacija niskotoksičnih organskih otapala na bazi alkohola omogućuje brzo odvajanje laka bez oštećenja osnovne površine. Proizvod se također koristi za uklanjanje grafita i drugih onečišćenja s raznih površina poput zidova, stakla, vlakova, autobusa i dr. Uklanja sve nečistoće uzrokovane korištenjem raznih boja u spreju, lakova u spreju, vodootpornih markera i sl.

PRIMJENA:

uranjanjem: u 50 %-tnoj vodenoj otopini na sobnoj temperaturi; proces je moguće ubrzati zagrijavanjem kupke i radom pri 40 - 60ºC. Vrijeme uranjavanja ovisi o debljini sloja i vrsti laka koja se uklanja.

Art. 220867 kg 25

Art. 220868 kg 200

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.