Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Odmašćivanje i fosfatiranje

RhuPHOS 023 TM

RHUTTEN RhuPHOS 023 TM kiselinsko je sredstvo za odmašćivanje i fosfatiranje željeznih materija. Za razliku od RHUTTEN RhuPHOSS 005 TM u svome sastavu ne sadrži jake oksidanse za nagrizanje površine pa se iz toga razloga može primjenjivati mini-washom. Može se koristiti za odmašćivanje i fosfatiranje željeznih materijala za koje nije potreban oksidans kao za cinčane i aluminijske površine. Kao RHUTTEN RhuPHOS 005 TM na metalnoj površini stvara fosfatnu prevlaku koja ima antikorozivni efekt te je odlična podloga za bojanje/lakiranje zbog svoje karakteristične kristalne strukture koja omogućuje adheziju boje na površini.

PRIMJENA:

RhuPHOS 023 TM isključivo se nanosi prskanjem pri dolje navedenim uvjetima:

  • koncentracija: 10 - 30 g/L
  • temperatura: 40 - 55 ºC
  • tlak. 1 - 1,5 bara
  • vrijeme dodira: 1-3 min

Art. 200876 kg 25
Art. 200877 kg 220
Art. 200878 kg 1100

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.