Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Odmašćivanje i fosfatiranje

RhuPHOS 005 TM

Multimetalno kiselinsko vrlo snažno sredstvo za odmašćivanje koje ujedno sadrži fosfate i oksidans za nagrizanje površine metala. Naime, prisutni tenzidi (površinski aktivne tvari) uklanjaju ulja i masti dok prisutni oksidansi uklanjaju prirodno prisutni oksidni sloj metala na površini te potom nagrizaju sami metal koji se otapa te reagira s fosfatima stvarajući na površini fosfatnu prevlaku koja ima antikorozivni efekt. Nastali fosfati na metalnoj površini odlična su podloga za bojanje/lakiranje, zbog svoje karakteristične kristalne strukture povećavaju specifičnu površinu (hrapava površina) što rezultira puno većom adhezijom boje u odnosu bez fosfatne prevlake Prema tome pruža niz mogućnosti pri rješavanju problema obrade i pripreme željeznih, aluminijskih i cinčanih podloga prije nanošenja boje u prahu za plastifikaciju

NAČIN UPORABE:

  • Prskanjem
  • Uranjanjem

Art. 200867 kg 25
Art. 200868 kg 220
Art. 200869 kg 1100

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.