Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Odmašćivanje i fosfatiranje

RhuADD 115 TM

Aditiv koji se koristi kao dodatak u otopinu za odmašćivanje. Naime, RHUTTEN RhuADD 115 TM je proizvod čiji su glavni sastav molekule tenzida koje se sastoje od hidrofilne i hidrofobne dugolančane ugljikovodične skupine. Tenzidi se u vodenoj otopini u monomolekularnom sloju nakupljaju na granici faza, i to tako da se hidrofilni dio orijentira prema vodenoj, a hidrofobni prema organskoj fazi (tvari kao ulje, masnoće i druge organske nečistoće) te na taj način djelotvorno uklanjaju masnoće s metalnih površina. Primjenjuje se ukoliko dolazi do pojave kratera na površini boje/laka koje su prouzrokovane sitnim česticama ulja/masti na površini metala prije nanošenja boje/laka u prahu. Naime, nanošenjem boje/laka prekrivaju se zaostale čestice ulja i masti koje nakon pečenja otvaraju kratere na površini.

PRIMJENA:

Sredstvo dodati u koncentraciji od 10 do 35 % prema postojećoj otopini za obradu metala. Kako bi sredstvo bilo djelotvorno temperatura kupke ne smije biti manja od 30 ºC.

Art. 200989 kg 25

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.