Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

S 27

Sredstvo za odmašćivanje industrijskih metalnih dijelova i dijelova motora u mehaničarskim radionama.

S27 je alkalni odmašćivač za industrijsku primjenu, specifično za tvrde površine i općenito metalne dijelove. Aktivne tvari u njemu, odlično vlaže površinu i stvaraju emulziju koja olakšava uklanjanje tvrdokornih mrlja poput ulja, masti i ulja iz dijelova koji se obrađuju. Koristi se prilikom čišćenja strojeva i industrijskih pogona, u bravarskim radionama, odjelima za održavanje, mehaničarskim radionama za popravke vozila, metalnih površina itd. Može se koristiti sa rezervoarom pod pritiskom, sa mini washom, četkom ili uranjanjem.

Art. 220895 kg 25

 

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.