Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

RESS G 89

Univerzalni alkalni deterdžent bez mirisa za čišćenje industrijske opreme, razne posude, pasterizatori, spremnici od nehrđajućeg čelika , podovi, zidovi, sve perive površine . H.A.C.C.A.P system.

ESS G89 je višenamjenski alkalni deterdžent s učinkovitim djelovanjem odmašćivanja, specifičan za čišćenje opreme, raznih spremnika uključujući pasterizatore, spremnike od nehrđajućeg čelika, podove, zidove i
perive površine općenito. Aktivni sastojci sadržani u njemu potiču brzo uklanjanje prljavštine zahvaljujući izrazitom saponifikacijskom djelovanju. Prisutnost sekvestranata čini RESS G89 prikladnim
za korištenje čak iu prisutnosti tvrde vode. Nalazi primjenu u hrani, agrobiznisu, mljekarama, uljarama, sektoru riba, u sektoru ugostiteljstva (sektor kuhinje) itd.

Art. 220725 kg 12
Art. 220658 kg 25
Art. 200811 kg 230
Art. 200812 kg 1000

Slični proizvodi

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.