Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Vanjsko pranje

PRELAV 2 S.PW

RHUTTEN PRELAV 2S PW je posebno formulirani bikomponent za pretpranje teretnih vozila (cerade, kontejner, poljoprivredni strojevi, bageri itd.), motori i prostori motora te sve površine koje zahtijevaju jako čišćenje. Stvara emulziju i odlijepi i najtvrdokornije nečistoće. Sredstvo također je idealno za pretpranje vozila.

PRIMJENA I DOZIRANJE

Tlačnom pumpom:

Pretpranje cerada, teretnih vozila, bageri, kontejneri: 1:60 – 1:75
Motori i prostori motora: 1:30 – 1:65
Aluminijske površine: 1:80 – 1:100
Pretpranje vozila: 1:65 – 1:100

Mini-Washom:

pri temperaturi od 70°C-80°C: 1:30 – 1:90

Za čišćenje felgi od auta: razrijediti proizvod na 25% vodom

Napomena: Ne dopustiti da se proizvod suši na površini prije ispiranja. Izbjegavati rad na jako toplim površinama. U zimskim uvjetima povećavati koncentraciju. Obzirom na razne tipove legura prisutni na tržištu, savjetujemo testirati kompatibilnost sa proizvodom na ne vidljivom mjestu. Ne koristiti proizvod za pranje općih motocikla!

PRELAV 08 RED

Koncentrirani deterdžent za pretpranje s velikom moći čišćenja.

SGRASSANTE A-07

RHUTTEN SGRASSANTE A-07 je polivalentni proizvod s velikom moći odmašćivanja koji se primjenjuje u različitim sektorima. Dozira se ovisno o sektoru u kojem se primjenjuje i o stupnju zaprljanija. Adekvatno pripremljena smjesa proizvoda ne oštećuje površine na kojim se primjenjuje (npr. guma, laki metali, čelični dijelovi, aluminij, pocinčani lim, itd.) djeluje stvarajući sinergiju čišćenja i sjaja. Prilikom korištenja oslobađa ugodan miris. Nakon pranja ostavlja ugodan miris, također se koristi za ručno pranje vozila.

PRIMJENA I DOZIRANJE:

S obzirom na široki spektar u kojem se primjenjuje, prilikom prvog korištenja krenuti s manjom koncentracijom te postepeno povećati koncentraciju prema vrsti i jačini prljavštine.

Preporučene koncentracije za različite površine:

Za alatne strojeve: 1:20 – 1:30
Za obojene i popločene površine: 1:40 – 1:60
Za motore i dijelove motora: 1:25 – 1:40
Za aluminijske površine: 1:60 – 1:80
Za industrijske podove: 1:30 – 1:60
Za vozila:
Vanjsko čišćenje: 2 – 4 %
Za pranje felgi: razrijediti: 25 %

OPREZ: Nemojte dopustiti da se proizvod osuši na tretiranim površinama prije ispiranja. Izbjegavajte rad na vrućim površinama. U zimskom razdoblju povećati koncentraciju. S obzirom na različite vrste legura poželjno je testirati proizvod na takvim površinama, naročito kod primjene na felgama.

NEUTRAL FOAM 106

RHUTTEN NEUTRAL FOAM 106 je super koncentrirani tekući deterdžent koji je idealan za ručno pranje vozila te raznih tvrdih površina. Zahvaljujući posebnoj formulaciji ima visoki stupanj saponifikacije što omogućuje brzo i lako uklanjanje nečistoća. Nadalje, zahvaljujući svom neutralnom pH ne iritira kožu i sprječava njeno isušivanje.

PRIMJENA:

Proizvod se razrjeđuje s vodom u koncentraciji od 15 – 20 g na 10 L vode. Nanosi se spužvom za pranje ili četkom, potrebno je obratiti pozornost da površina na koju se nanosinije prevruća (u slučaju da je, istu ohladiti vodom) te potom dobro isprati.

 

FOAM TPV

Neutralni šampon za automatske praonice s mirisom breskve.

CEMENT R 900

Sredstvo za uklanjanje cementni naslaga s kamiona, bagera, miješalica itd.

DETA 4040

Sredstvo za uklanjanje anorganskih naslaga s dna broda.

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.