Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Sredstva za uklanjanje boje

AS 3008

Aditiv za brže i bolje skidanje laka s metalne površine. Njegov sastav na bazi organskih otapala ubrzava proces odvajanja laka.

PRIMJENA:

RHUTTEN AS 3008 koristi se uranjanjem u vodenu otopinu koncetracije 2% u kombinaciji s proizvodom RHUTTEN ECOSTRIP 5001 pri temperaturi od 50 - 70 ºC. Vrijeme uranjanja ovisi o debljini sloja i vrsti laka kojeg se namjerava uklanjati.

Art. 220941 kg 25

ECOSTRIP 6020

RHUTTEN ECOSTRIP 6020 je sredstvo za skidanje tekućih ili praškastih lakova s metalnih površina, čeličnih komada i kuka korištenih u sektoru plastifikacije i industrijskog lakiranja. Alkoholna organska otapala rastope lak bez nagrizanja obrađenih površina te tako omogućuju korištenje istih vračajući im početna svojstva. Uz već navedeno, u ECOSTRIP-u 6020 prisutna je lužina koja uklanja ostale nečistoće te inhibitor korozije koji na obrađenim površinama ostavlja antikorozivni efekt.

PRIMJENA:

uranjanjem: uroniti dijelove u tekući proizvod. Ukoliko se radi o lakovima koji se jednostavno uklanjaju pri temperaturi od 40 - 60ºC pustiti sredstvo da djeluje 2 - 3 sata ovisno o debljini sloja za uklanjanje, naknadno predmete dobro isprati vodom.

Art. 200885 kg 25
Art. 200891 kg 230
Art. 200886 kg 1000

COLDSTRIP

Sredstvo za hladno uklanjanje boje sa svih metalnih površina-

POLIFLOC S705

Flokulant za boje na bazi vode.

POWERFLOC L 50

Denaturirajući flokulant za poliuretanske, poliesterske i akrilne boje.

RhuDEN 001

Višenamjenski koagulant za boje na bazi vode i organskih otapala.

POLIFLOC S20

Denaturirajuće flokulacijsko sredstvo u kabinama za bojanje.

NEOSTRIP 7001 NF

RHUTTEN NEOSTRIP 7001 NF je alkalno sredstvo za skidanje tekućih i praškastih boja s kuka za vješanje i drugih metalnih izrađenih od željeza i aluminija koji se koriste u sektoru industrijskog lakiranja. Specifična kombinacija niskotoksičnih organskih otapala na bazi alkohola omogućuje brzo odvajanje laka bez oštećenja osnovne površine. Proizvod se također koristi za uklanjanje grafita i drugih onečišćenja s raznih površina poput zidova, stakla, vlakova, autobusa i dr. Uklanja sve nečistoće uzrokovane korištenjem raznih boja u spreju, lakova u spreju, vodootpornih markera i sl.

PRIMJENA:

uranjanjem: u 50 %-tnoj vodenoj otopini na sobnoj temperaturi; proces je moguće ubrzati zagrijavanjem kupke i radom pri 40 - 60ºC. Vrijeme uranjavanja ovisi o debljini sloja i vrsti laka koja se uklanja.

Art. 220867 kg 25

Art. 220868 kg 200

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.