Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Ulja i lubrifikanti

PROTECT OIL V8

RHUTTEN Protect-Oil V8 zaštitno je otapalo formulirano za zaštitu poluproizvoda i gotovih metalnih proizvoda od korozije u zatvorenim prostorijama. Sadržaj otopljene mješavine posjeduje visoka svojstva hlapivosti (bez da iz navedenog razloga spada u kategoriju zapaljivih tvari) ostavljajući zaštitni film na metalu. Nadalje, proizvod posjeduje i svojstvo DE-WATERING, što udaljava vodu od tretiranih površina. Antikorozivne substancije otopljene u mješavini ostavljaju komade suhe te garantiraju konzerviranje / zaštitu za cca. 6 - 8 mjeseci u zatvorenim prostorijama.

Primjena i doziranje

proizvod se aplicira 1/1 prskanjem , kistom ili uranjavanjem. RHUTTEN PROTECT OIL V8 može se uklanjati sa otapalima poput SYSTEM SOL ili JET SOL.

Art. 220800 L. 10
Art. 220794 L. 25
Art. 220795 L.208

MAK AL 3

Ulje prilikom rezanja aluminija.

MAK IN 4

Mineralno ulje za rezanje s antikorozivnom zaštitom.

RhuEMUL TS 16

Ulje za pripremu emulzije za hlađenje s baktericidnim djelovanjem.

RhuEMUL TS 22

Polusintetičko ulje za pripremu emulzije za hlađenje.

SINTEX LM12

Biostabilno mineralno ulje za pripremu emulzije za hlađenje pogodno za strojnu obradu.

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.