Profesionalna sredstva za održavanje osobnih i teretnih vozila i plovila

Unutarnje čišćenje i njega interijera vozila

P 501

Vosak s efektom sjaja.

SPECIAL VETRI

Deterdžent za čišćenje stakla s antistatičkim djelovanjem.

LUX M184

RHUTTEN LUX M184 je koncentrirani proizvod posebno osmišljen za poliranje komandnih ploča u vozilima, sky kože, plastika i slično. Hrani-čisti-štiti tretirane dijelove od izbjeljivanje i pucanja prouzročeno od UV zraka i atmosferskih utjecaja. Prilikom korištenja oslobađa ugodan miris.

Upute za korištenje i doziranje

Prije korištenja dobro tresti i nanositi proizvod ne razrijeđen sa prskalicom ili sa proizvodom utopljenom (vlažnom) krpom, spužvom. Nakon nanošenja proći laganim pritiskom preko površine sa čistim ubrusom ili krpom.

DEGREASER PLAST 05

Koncentrirani odmašćivač za interijeri.

TEX 108

Sredstvo RHUTTEN TEX 108 je specijalno namijenjeno za pranje raznih tkanina (npr. interijeri automobila, tepisi, prekrivači sjedala itd.) uz pomoć aparature za izvlačenje. Zahvaljujući svojoj formulaciji čisti i njeguje tretirane površine te eliminira eventualne organske ostatke.

PRIMJENA:

Razrijediti proizvod s vodom u omjeru od 1 – 6 % ovisno o stupnju nečistoće koja se mora ukloniti te preliti otopinu u spremnik uređaja.

RHUTTEN TEX 108 se također može primjenjivati i ručno u istoj koncentraciji.

U ovom slučaju proizvod prskati na površinu te s spužvom ili krpom prebrisati površinu. Ostaviti proizvod da djeluje nekoliko minuta te potom preko površine priječi usisavačem.

BUON ODOR

Visoko koncentrirani miris.

QUICK ODOR

Koncentrirani miris.

O nama

Tehnowash j.d.o.o. direktno distribuira kemikalije talijanske tvrtke RHÜTTEN na području Republike Hrvatske koji je vodeći proizvođač sredstava za održavanje vozila, plovila kao što su šamponi i sredstava za industrijsku namjenu kao odmaščivaći, fosfati, inhibitori korozije, otapala i drugo.

Poslovanje Tehnowash-a, temelji se na profesionalnost, fleksibilnost i uslugu te višegodišnje iskustvo u sektoru pripreme metalnih površina što znači da kroz naše proizvode isporučujemo i znanje kao dodanu vrijednost.